• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lokeren en AA Gent winnen, gelijkspel in Cercle-OHL

  Lokeren klopte Oostende met 1-0.

  AA Gent en Lokeren hebben hun wedstrijd allebei met 1-0 gewonnen en blijven bovenin meedraaien. Gent won van Bergen, Lokeren klopte Oostende. Cercle Brugge en OH Leuven deelden de punten.

  AA Gent blijft winnen in het nieuwe stadion. Dit keer ging Bergen met 1-0 voor de bijl. Pedersen zette een strafschop om. Na rood voor Lorenzi kon rode lantaarn Bergen geen vuist meer maken. Gent miste de kansen.

  Lokeren blijft bovenin meedraaien. In een partijtje eenrichtingsvoetbal velde Harbaoui Oostende, met alle nieuwkomers na de pauze in de ploeg, pas na de rust: 1-0. Lokeren wipt voorlopig naar de tweede plaats.

  OH Leuven-Cercle Brugge eindigde op 1-1. Ngolok bracht de bezoekers op voorsprong. Even leek hij ook nog de pineut te worden, maar Mertens nam z’n penalty-geschenk niet aan. Etock zette de 1-1 dan toch op het bord.

  Eerder op de avond kwamen KV Mechelen en Lierse niet tot scoren in een flauwe streekderby.

  Morgen volgt het zwaartepunt van deze speeldag. Om 14.30u neemt Standard het op tegen Kortrijk. Zulte Waregem ontvangt om 18u Anderlecht. Om 20.30u sluiten Charleroi-Racing Genk en Waasland-Beveren-Club Brugge de zesde speeldag af.