• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge versterkt zich met Europese kwelduivel

  Sobota maakte indruk op Club in de Europese duels.

  Club Brugge heeft de transfer van Waldemar Sobota afgerond. De Pool tekende een contract voor vier seizoenen. Hij komt over van Slask Wroclaw, dat Club uit de Europa League knikkerde. Sobota blonk uit in de twee duels.

  Sobota (26) stond ook in de belangstelling van Chievo en Schalke, maar Club trok aan het langste eind. Sobota deed Club pijn in de Europa League-voorronde en telt zes caps bij Polen. Daarin scoorde hij al drie keer. Na de interlandbreak sluit hij aan in Brugge.

  "Er valt een gewicht van mijn schouders. Er stonden drie clubs in de rij om mij aan te trekken, maar ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste keuze maakte. Ik kijk al uit naar de fans", zegt Sobota.