• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  EL-duel van AZ gestaakt na brand in stadion

  De wedstrijd AZ-Atromitos in de laatste voorronde van de Europa League is donderdagavond bij een 0-1-tussenstand stilgelegd vanwege een brand in een van de skyboxen in het stadion. Er zouden geen gewonden zijn.

  AZ, met onze landgenoot Jan Wuytens in de basis, verdedigde tegen Atromitos een 3-1-overwinning uit de heenwedstrijd. Na tien minuten in de tweede helft zette Papadopoulos de Grieken op voorsprong, maar niet veel later werd de wedstrijd gestaakt door een brand.

  De brandweer was snel ter plaatse en het stadion werd ontruimd. Omdat de wedstrijd niet - zoals de UEFA voorschrijft - binnen de 30 minuten hervat kon worden, werd de match definitief stilgelegd. De rest van de wedstrijd wordt vandaag vanaf 11u afgewerkt. Vanmiddag vindt immers de loting voor de groepsfase plaats.