• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Ook Scifo moet aan doelstellingen voldoen"

  Scifo hoopt morgen wat te rapen bij AA Gent.

  Bergen heeft maar een punt uit vijf matchen en bengelt onderaan het klassement. Morgen hoopt het wat te sprokkelen in Gent, maar makkelijk is anders. In La Dernière Heure maakt directeur Alain Lommers zich niet ongerust, maar "het wordt tijd voor een type-elftal."

  Bergen sloot de vorige competitie af op de zevende plaats. Er werd veel verwacht van dit seizoen, maar voorlopig komt het er niet uit bij de ploeg van coach Enzo Scifo. Bergen speelde gelijk tegen Cercle en verloor daarna vier keer op een rij.

  Directeur Alain Lommers: "Vorig jaar hadden we na vijf matchen vijf punten. Nu eentje. Het verschil valt dus nog mee. Maar het wordt tijd dat er stilaan een type-elftal komt, nu de transfermarkt sluit."

  "We kunnen ook niet meer rekenen op het verrassingseffect. Die tijd is voorbij. Iedereen weet wat Bergen kan."

  Over coach Enzo Scifo: "Enzo is een kaderlid van onze club. Als coach kreeg hij bepaalde doelstellingen en die moet hij bereiken. We zijn het niet altijd eens, maar tot nu toe heeft hij altijd zijn gelijk bewezen. Hij heeft ons altijd overtuigd en hopelijk lukt dat nu ook."