• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Oostende leent Lukaku en Canesin van Anderlecht

  Canesin en Lukaku mogen openbloeien bij Oostende.

  Anderlecht stalt Jordan Lukaku en Fernando Canesin bij Oostende. De kustploeg huurt het jonge duo, zonder aankoopoptie, voor een seizoen. Voor beiden lagen maar weinig speelkansen in het verschiet bij de kampioen

  KV Oostende heeft sinds enkele dagen met Marc Coucke een nieuwe sterke man. Hij kondigde versterkingen aan en zijn eerste transfers komen van de landskampioen, met Fernando Canesin en Jordan Lukaku.

  Canesin streek in 2009 neer in het Astridpark. De offensieve middenvelder had in het seizoen 2011-2012 een tijdlang een basisplaats, maar onder coach John van den Brom kwam hij nauwelijks aan de bak.

  Lukaku is een jeugdproduct van Anderlecht en speelt al acht jaar in het paars-witte shirt. Door de zware concurrentie waren er voor de linkerflankspeler, de jongere broer van Romelu, weinig speelkansen bij Anderlecht.