• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Leye: "Vervelend in de laatste transferweek"

  Leye kan even voor affluiten niet meer verder in Oostende.

  Zulte Waregem bleef bij Oostende steken op een 1-1-gelijkspel. De club zag op de koop toe Mbaye Leye uitvallen. De spits mist zo goed als zeker de verplaatsing naar Apoel, maar denkt ook aan iets anders.

  "Bij een duel verdraaide ik mijn knie", doet Leye zijn verhaal in Het Laatste Nieuws. "Ik heb nu ontzettend veel pijn en kan nauwelijks stappen. Morgen (vandaag, red) zal een scan meer duidelijkheid moeten brengen."

  "De match tegen Apoel Nicosia (de terugwedstrijd van donderdag in de laatste voorronde van de Europa League, red) zal zeker te vroeg komen", zegt trainer Francky Dury in Het Nieuwsblad. "Spijtig, want Mbaye is iemand die hard werkt en dus iemand die we hard kunnen gebruiken."

  Leye zelf denkt intussen ook aan iets anders dan de verplaatsing naar Cyprus. "Deze blessure komt vooral ongelegen omdat we de laatste week van de transferperiode ingaan. Maar momenteel heb ik nog geen enkele interessante aanbieding."