• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lenigheid en techniek op Red Bull Street Style

  Soufiane schrijft de titel voor de derde keer op zijn naam

  0 / 0

  Soufiane schrijft de titel voor de derde keer op zijn naam

  Soufiane El Marnissi kroonde zich zaterdagavond in Antwerpen tot winnaar van de nationale Red Bull Street Style finale. Geniet mee van de lenigheid en techniek van de freestyle voetballers.

  Jurylid Annelien Coorevits: “Echt prachtig wat die atleten kunnen met een bal. En wat een sfeer. Het is de allereerste keer dat ik met de sport in aanraking kwam, en het was zonder meer indrukwekkend. Het competitiegevoel van die een-tegen-een wedstrijden is echt fun."

  De spelregels

  3 minuten, 2 spelers, 1 bal. De spelers staan tegenover elkaar in een one-to-one battle en krijgen elk om beurt de kans om hun meest spectaculaire tricks uit te voeren op het ritme van de muziek. De driekoppige jury, bestaande uit bekende voetbalspelers en breakdancers, beoordeelt de deelnemers op stijl, techniek, controle en creativiteit, in combinatie met de muziek.