• home
 • video
 • pas verschenen

  Flipkens begint als 14e van de wereld aan US Open

  Flipkens klopte Venus Williams al eerder dit jaar.

  Op de WTA-ranglijst behoudt Kirsten Flipkens haar 14e plaats. Morgen speelt ze om 19u tegen Venus Williams in de eerste ronde van de US Open. De andere drie Belgen op de hoofdtabel (Malisse, Goffin en Wickmayer) spelen pas later, wellicht dinsdag.

  Kirsten Flipkens speelt morgen op Court Arthur Ashe tegen Venus Williams. Dat is het hoofdterrein. De match begint om 19 uur en Flipkens is de enige van de vier Belgen die maandag in actie komt.

  Serena Williams voert de WTA-ranking nog altijd aan. Ze heeft een ruime bonus op Viktoria Azarenka (2e) en Maria Sjarapova (3e). Yanina Wickmayer, onze tweede vrouw in New York, is 57e.

  Bij de mannen behoudt Novak Djokovic zijn eerste plaats. David Goffin (72e) moet zes plaatsen inleveren na zijn vroege exit in Winston-Salem eerder van de week. Hij wil op de US Open beter doen. Xavier Malisse, die wellicht voor de laatste keer te zien is in Flushing Meadows, is 113e.