• home
 • video
 • pas verschenen

  Willy Naessens: "Wil praten met Willy Naessens"

  De Willy Naessens van de zwembaden.

  Worden Willy Naessens en Willy Naessens binnenkort verenigd? Het kan, want de ene Willy Naessens wil aandelen kopen van de club waar de andere Willy Naessens voorzitter is.

  Willy I, ondernemer en eigenaar van een bedrijf in industriebouw en zwembadenbouw, is al langer actief in het voetbal. Willy I sponsort onder meer Waasland-Beveren en Oudenaarde.

  Om het nog wat ingewikkelder te maken: ook Willy II is een ondernemer én actief in de voetbalwereld. Willy II (foto), eigenaar van een bedrijf in dakwerken, is namelijk voorzitter van Zulte Waregem.

  Door het aanstaande vertrek van CEO Patrick Decuyper bij Zulte Waregem komen er mogelijk aandelen op de markt. En daar heeft Willy I zijn zinnen op gezet. "Als Essevee een investeerder zoekt voor het uitkopen van de aandelen van Decuyper, wil ik samenzitten", laat Willy I weten in Het Nieuwsblad.

  Willy II houdt de boot voorlopig af. "Mijn eerste prioriteit is nu de aandelen van Zulte Waregem opnieuw in één hand krijgen én onze organisatie op punt zetten. We hebben belangrijke investeringen voor de boeg op vlak van onze jeugdacademie en het nieuwe stadion", zegt de voorzitter van Zulte Waregem.