• home
 • video
 • pas verschenen

  N'Sakala: "Prijzen pakken met Anderlecht"

  Fabrice N'Sakala moet bij Anderlecht de concurrentie aangaan met Olivier Deschacht. De Franse linksback trainde woensdag een eerste keer mee bij paars-wit en werd hartelijk ontvangen door zijn ploegmaats. N'Sakala was ook onder de indruk van de faciliteiten.

  "Anderlecht was de eerste club die een concreet bod deed bij Troyes. Ik twijfelde eerst om in België te gaan voetballen, tot ik het trainingscomplex van Anderlecht zag. Dat is futuristisch in vergelijking met dat van Troyes", zegt N'Sakala.

  "Ik ben heel gelukkig dat ik deel mag uitmaken van Anderlecht. Dit is een grote club, die altijd meedoet om kampioen te worden. Dat is nieuw voor mij, want tot nog toe speelde ik alleen maar in de middenmoot. Ik ben naar hier gekomen om prijzen te pakken."

  N'Sakala werd voor zijn eerste training in de lucht geworpen door zijn nieuwe ploegmaats, als een soort van ontgroening. "Ze hebben mij goed verwelkomd. Zo was de druk meteen weg. De eerste training is goed verlopen. Ik wil me zo snel mogelijk integreren."