• home
 • video
 • pas verschenen

  Duiveluitdaging 6: supporter mee met de fans in Schotland

  De Rode Duivels spelen op vrijdag 6 september op het veld van Schotland

  Voor de eerste keer lanceren de Rode Duivels een Duiveluitdaging voor een uitwedstrijd. De match in Glasgow tegen Schotland is cruciaal en de Belgische fans in het Hampden Park stadion zijn van levensbelang om de nationale ploeg aan de overwinning te helpen.

  Daarom roept Kevin De Bruyne, in naam van de Rode Duivels, iedereen in België op om te supporteren voor de meereizende supporters.

  Het Belgische supporterslegioen in Schotland zal 6.800 man sterk zijn. Maar als ze door heel België aangemoedigd worden, zijn ze minstens een vol stadion waard. Dus vragen de Rode Duivels aan iedereen in België om de meereizende supporters helemaal gek te maken, zodat ze het stadion in Schotland in vuur en vlam zetten.

  Iedereen kan meereizende supporters aanmoedigen door een speciaal ontworpen poster aan het raam te hangen met opschrift: “Fans in Scotland. Make us proud.” De slogan kan ook gebruikt worden op spandoeken, vlaggen, t-shirts, bumperstickers, etc. Alle andere initiatieven om de meereizende supporters aan te moedigen zijn uiteraard ook welkom.

  Download de poster en doe extra inspiratie op voor aanmoedigingen op de fanpagina van de Rode Duivels: www.facebook.com/belgianreddevils

  Als België zich massaal achter de meereizende supporters schaart gaan vier Rode Duivels als tegenprestatie de straat op om de fans persoonlijk te bedanken.