• home
 • video
 • pas verschenen

  "Het moet in ieder geval beter dan tegen OHL"

  Batshuayi en Mujangi Bia bewijzen dat de sfeer bij Standard prima is.

  Enkel FC Minsk kan Standard nog uit de poules van de Europa League houden. "Op papier zijn wij de favoriet", zegt Jean-François de Sart. "We willen ook in Wit-Rusland onze wil opleggen", zegt Igor De Camargo.

  Voor Standard is FC Minsk al de derde Europese tegenstander dit seizoen. De Wit-Russische club is een middenmoter in eigen land en mag bovendien niet in eigen stadion spelen.

  "Op papier zijn wij de favoriet, maar dat moeten we ook nog bewijzen op het veld", zegt technisch directeur Jean-François de Sart.

  "Tegen OH Leuven was het niet goed van ons, maar dit is een totaal andere competitie. We zullen Buyens en Oztürk wel missen op het middenveld, maar dat is voor de jonge spelers een kans."

  "Minsk zal weer een ander voetbal spelen dan Reykjavik en Xanthi", weet Igor De Camargo (foto). "Het zal een andere mentaliteit zijn. Dat zagen we al bij de douane. Ze lachen er hier niet mee. Maar dat moet je ook eens meegemaakt hebben."

  "Het is de bedoeling om ook hier onze wil op te leggen. De spelers weten nog niet veel over dit FC Minsk, maar dat komt nog wel. Het is wel zeker dat het beter moet dan tegen OHL."