• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV gelijk tegen Milan, Zenit op weg naar de CL

  Milan en PSV hielden het op 1-1.

  Zenit Sint-Petersburg, met Lombaerts en Witsel, is na een 1-4-zege tegen Paços de Ferreira al zo goed als zeker van de CL-poulefase. En PSV-Milan kan nog alle kanten uit.

  PSV-Milan 1-1

  PSV had in de vorige kwalificatieronde Zulte Waregem helemaal zoek gespeeld en tegen Milan probeerde het hetzelfde op de mat te leggen.

  PSV was ook de enige ploeg die in de eerste helft een doelpunt verdiende. Maar een uitgekookt Milan, dat zijn eerste officiële match van het seizoen speelde, scoorde wel. El Shaarawy (kleine foto) profiteerde van een foutje van Depay. Voor Milan trapte Balotelli ook nog eens op de lat.

  Na de rust was Milan sterker, maar PSV, zonder de geblesseerde Bakkali, kon op zijn beurt tegen de gang van het spel in scoren. Abbiati verwerkte een knal van Bruma slecht. Matavz was gevolgd.

  Paços de Ferreira (Por) - Zenit (Rus) 1-4

  Witsel en Lombaerts hebben de klus al zo goed als geklaard in de heenmatch in Portugal. Sjirokov mocht zich het meest op de borst kloppen, want hij maakte drie treffers. De Portuge doelman Degra had ook nog pech, want een vrijschop devieerde hij zelf met zijn achterwerk tegen het net. Paços is de derde uit Portugal van vorig seizoen.