• home
 • video
 • pas verschenen

  "Speculatie over Fellaini is tijdsverspilling"

  Everton wil niets horen van een transfer van Marouane Fellaini.

  Everton is niet te spreken over het bod van Manchester United op Marouane Fellaini en Leighton Baines. "We hebben dat afgehandeld", zegt trainer Roberto Martinez. "We moeten ons nu concentreren op de competitie." Everton opende de Premier League met een draw.

  Gisteren maakte Everton bekend dat het een "beledigend" bod van Manchester United op Marouane Fellaini en Leighton Baines had geweigerd. Coach Roberto Martinez is ook niet opgezet met de timing.

  "Het is duidelijk wat we van de transferspeculatie vinden. We hebben het afgehandeld. Eigenlijk was het een beetje tijdsverspilling en ik wil niet dat de spelers zich daarmee moeten bezig houden."

  "We moeten ons nu concentreren op de competitie. Daarom zal ik niet meer reageren op geruchten of speculaties. Als we onze fans iets moeten vertellen, dan zullen we dat ook doen. Zij verdienen het ook om het als eerste te horen."

  "Ik geloof ook niet in transfers wanneer de competitie al begonnen is." Everton betaalde op de laatste dag van de zomertransferperiode in 2008 zelf 18,5 miljoen euro aan Standard voor de Rode Duivel.