• home
 • video
 • pas verschenen

  Scifo: "We moeten ons aanvallend versterken"

  Scifo hoopt zo snel mogelijk een nieuwe spits te begroeten.

  Bergen hangt met 1 op 12 aan het staartje van eerste klasse. Zaterdag leed het zijn derde nederlaag van het seizoen, het verloor met 2-0 in Waregem. Trainer Enzo Scifo hoopt dat zijn club eerstdaags een aanvaller van formaat kan binnenhalen.

  "Mijn spelers zijn drie kwartier te laat aan de match begonnen", blikt Scifo terug op de 2-0. "Er was pas inzet na de rust, zelfs toen we met zijn tienen vielen na een rode kaart was het op dat vlak beter dan in de eerste helft."

  "Het probleem is dat we niet veel kansen weggeven, maar toch te gemakkelijk goals slikken. En voorin hebben we te veel kansen nodig om te scoren. Dat is al een aantal weken zo."

  Scifo blijft in zijn commentaren vriendelijk voor zijn spelers en het bestuur, maar legt de vinger wel op de wonde.

  "Ik weet 100% zeker dat de jongens het nog altijd kunnen. De stress moet gewoon weg in de aanloop naar de match van volgende week tegen Standard."

  "Anderzijds hebben we voorin (onder meer na het vertrek van Nong, red) wel dringend versterking nodig. We zoeken iemand die meteen een meerwaarde kan brengen en presteren. Het is vooral zaak om ons niet te vergissen in onze keuze."