• home
 • video
 • pas verschenen

  Manchester City verliest oefenpot in Zuid-Afrika

  Voor de wedstrijd brachten de City-spelers hulde aan Nelson Mandela.

  Manchester City heeft zijn eerste oefenduel van het seizoen verloren. In Zuid-Afrika, waar de ploeg op stage is, verloor het met 2-0 van Supersport United. Coach Pellegrini vraagt om versterking.

  Vincent Kompany speelde de eerste helft mee tegen Supersport United, Dedryck Boyata de tweede. Aan de uitslag hecht Pellegrini, die voor het eerst op de City-bank zat, geen belang. "We zijn nog maar een weekje aan het trainen", zegt de Chileen, die wel nog versterking vraagt.

  "We willen twee of drie nieuwe spelers. We kijken rond en ik ben er zeker van dat we de spelers die we willen, zullen halen. Nog deze maand hebben we een nieuwe spits, maar er is niet overdreven veel haast bij."