• home
 • video
 • pas verschenen

  OH Leuven strikt Marvin Ogunjimi

  Marvin Ogunjimi speelde vorig jaar bij Standard en Beerschot.

  Marvin Ogunjimi heeft een nieuwe club gevonden. OHL huurt de aanvaller voor een jaar van Mallorca. OH Leuven bedong ook een aankoopoptie.

  Ogunjimi stootte bij Racing Genk door naar de Belgische top. Hij won er de beker en werd in 2011 kampioen. Zijn vele doelpunten leverden hem de status van Rode Duivel (vier doelpunten in zeven matchen) en een transfer naar Mallorca op.

  In Spanje kon Ogunjimi (25) niet doorbreken. Uitleenbeurten aan Standard en Beerschot werden vorig seizoen ook geen succes. Bij Standard raakte hij al snel op een zijspoor na een ziekte en met Beerschot verloor hij Play-off III van Cercle.

  Bij de Genkse beloften werkte Ogunjimi samen met OHL-coach Van Geneugden.