• home
 • video
 • pas verschenen

  Jean-François Gillet heet El Kaddouri welkom

  El Kaddouri slaagde voor zijn medische tests in Turijn.

  Omar El Kaddouri gaat bij Torino op zoek naar meer speelminuten. De 22-jarige Belg met Marokkaans paspoort wordt door Napoli een seizoen verhuurd aan de Noord-Italiaanse club.

  Omar El Kaddouri genoot zijn jeugdopleiding bij Diegem Sport en Anderlecht. Hij maakte vorige zomer de sprong van Brescia naar Napoli, maar werd bij de Italiaanse vicekampioen in amper zeven competitiewedstrijden gebruikt. De aanvallende middenvelder kiest nu eieren voor zijn geld en gaat op uitleenbasis bij Torino voetballen.

  El Kaddouri, die de Marokkaanse nationale ploeg verkoos boven de Belgische, wordt bij de nummer 16 van vorig seizoen ploegmaat van doelman en Rode Duivel Jean-François Gillet. Die wacht overigens nog steeds op een vonnis in de omkopingszaak "Calcioscommesse", een zaak die teruggaat naar Gillets periode bij Bari.