• home
 • video
 • pas verschenen

  De Boeck: "Wij willen Nong en Nong wil ons"

  Glen De Boeck hoopt nog op de komst van enkele nieuwe spitsen.

  Twee weken voor de start van het nieuwe seizoen bouwt Waasland-Beveren nog volop aan zijn ploeg. Trainer Glen De Boeck zoekt vooral voorin nog versterking. "We zitten veel te dun in aanvallers", klinkt het.

  Waasland-Beveren haalde deze zomer al meer dan tien nieuwe spelers naar de Freethiel, maar het werk is nog niet af. De club gaat nog op zoek naar aanvallers.

  Coach Glen De Boeck in Gazet van Antwerpen: "Ik ben voor tachtig procent tevreden met de groep die ik nu heb. Bij de doelmannen, centraal achterin en op het middenveld zijn we versterkt. Bij de flankverdedigers is er wat weinig concurrentie, maar we hebben dringend nood aan aanvallers."

  "Voorin zitten we veel te dun. We kunnen zowel links, rechts als centraal in de spits versterking gebruiken. De club weet dat en werkt hard om nieuwe jongens te halen."

  Onder meer de naam van Bergen-spits Aloys Nong (foto) wordt genoemd. "Dat is een speler die wij heel graag willen", vertelt De Boeck. "Ik weet dat Nong erg graag naar ons wil komen, maar we zijn afhankelijk van Bergen, waar hij nog onder contract ligt."