• home
 • video
 • pas verschenen

  Button verdedigt belangen van Vandoorne

  "Vooral op marketingvlak is dit interessant", zegt Vandoorne.

  Zijn leidersplaats in "de wachtkamer van de Formule 1" legt Stoffel Vandoorne geen windeieren. Onze landgenoot krijgt niemand minder dan Jenson Button als manager.

  Stoffel Vandoorne maakt sinds dit seizoen deel uit van het McLaren Young Driver Programme, de eliteschool van Formule 1-renstal McLaren. De 21-jarige Belg doet het uitstekend. Hij staat zelfs aan de leiding in het Formule Renault 3.5-kampioenschap, de zogenaamde "wachtkamer van de Formule 1".

  Dat is ook F1-rijder Jenson Button (foto) niet ontgaan. De McLaren-rijder zwaaide recent met lof over Vandoorne en neemt hem nu zelfs op in zijn managementbureau The Sports Partnership.

  "Jenson Button zocht begin dit jaar naar jonge rijders om ze te helpen hun carrière uit te bouwen. Zo kwam hij bij mij terecht", legt Vandoorne uit in het Nieuwsblad.

  "Zolang hij zelf rijdt, houdt Button zich niet zoveel met de praktische kant van de zaak bezig. Vooral op marketingvlak is het feit dat ik mijn naam aan die van Button kan linken ontzettend interessant."