• home
 • video
 • pas verschenen

  Alderweireld zegt neen tegen Norwich

  Alderweireld (archieffoto) blijft voorlopig in Amsterdam.

  Toby Alderweireld gaat niet voor Norwich voetballen. "We kwamen er niet uit", zegt zijn manager Søren Lerby.

  Verschillende Nederlandse media berichtten gisteren over een akkoord tussen Ajax en Norwich over de transfer van Alderweireld voor acht miljoen euro. De speler zelf is er echter niet uitgekomen met de nummer elf van vorig jaar uit de Premier League.

  "Het is niet zo dat de club niet bij de ambities van Toby past", vertelt Søren Lerby, de manager van Alderweireld, aan Algemeen Dagblad. "We kwamen er gewoon niet uit."

  Alderweireld maakt zich intussen geen zorgen. "Er is nog andere interesse en de transferperiode duurt nog lang. We zijn nog maar half juli. Er kan nog veel gebeuren", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Als er straks een mooie club komt, kan het snel gaan. Komt er niets, dan blijf ik gewoon bij Ajax."