• home
 • video
 • pas verschenen

  Paul Taylor blijft op de dool

  Paul Taylor, hier op training bij Anderlecht.

  Kent u Paul Taylor nog? De Engelsman werd door Anderlecht in december 2009 weggeplukt uit eerste provinciale. De "Jovanovic van Montegnée" stond voor een voetbalsprookje, maar zover kwam het niet. Hij werd nu veroordeeld tot een gevangenisstraf.

  Een succesverhaal werd het helemaal niet in Anderlecht. Sportief deemsterde hij snel weg en nu heeft een rechter hem ook nog op een celstraf (met uitstel) getrakteerd.

  Taylor, ondertussen aan de slag bij Ipswich Town, werd veroordeeld omdat hij in oktober gevochten had met een buitenwipper van een pub. Taylor zei dat hij "gefrustreerd was omdat een blessure hem van het veld hield".

  Taylor kreeg 24 weken cel met uitstel van de rechter. Hij wil "het incident snel achter zich laten".