• home
 • video
 • pas verschenen

  Vossen: "Het ideale moment voor een transfer"

  Jelle Vossen won afgelopen seizoen de beker met Racing Genk.

  Kan Racing Genk ook komend seizoen rekenen op Jelle Vossen? De spits droomt van een transfer, maar hij heeft ook zijn twijfels. Hij wil zijn speelkansen niet hypothekeren met het oog op het WK in Brazilië.

  Jelle Vossen haalt al enkele jaren op rij een hoog niveau bij Racing Genk. Hoopt de Rode Duivel een transfer af te dwingen? "Ik vind dit het ideale moment om te vertrekken", vertelt Vossen in Het Nieuwsblad.

  "Ik ben wel niet de enige die beslist over een transfer. Er moet ook een goede ploeg komen. Voor mijn ontwikkeling zou het beter zijn om in het buitenland te spelen."

  "Met het oog op het WK is het wel levensbelangrijk dat ik het hele seizoen speel. Liefst op een hoger niveau, maar desnoods bij Genk. Ik wil niet vertrekken en dan op de bank belanden. Ook bondscoach Wilmots heeft al aangegeven wat de beste stap voor mij zou zijn."

  "Als ik dan toch vertrek, wil ik naar de Bundesliga. Dat is mijn favoriete bestemming en die competitie past ook bij mijn spel."