• home
 • video
 • pas verschenen

  Totti: "Dit is mijn laatste Roma-shirt"

  Totti poseert met het nieuwe truitje van AS Roma.

  Francesco Totti is mogelijk aan zijn laatste seizoen begonnen bij AS Roma. Het symbool van de Italiaanse club heeft daarover vanmiddag een klein bommetje gegooid.

  De 36-jarige Totti begint aan zijn 22e seizoen bij Roma en zit in zijn laatste contractjaar. Hij is niet van plan om te stoppen, maar zit er wel mee verveeld dat het Amerikaanse Roma-bestuur hem nog geen contractverlenging aanbood.

  Totti pakte vanmiddag bij de voorstelling van het nieuwe Roma-shirt uit met een schokkende uitspraak. Toen de presentator hem zijn mening over het shirt vroeg, zei het clubicoon: "Ik heb al vele truitjes van Roma gedragen, maar dit is mijn laatste."

  Het is nog maar de vraag of Totti daarmee de clubleiding een signaal wil geven of effectief aan zijn laatste jaar begint.