• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard: "We zijn klaar voor Azië"

  Chelsea-Belgen Romelu Lukaku, Eden Hazard en Kevin De Bruyne.

  Chelsea vertrekt vandaag op tournee naar Azië. De Engelse club zal er Thailand, Maleisië en Indonesië aandoen. De Rode Duivels zijn er alvast klaar voor. "Het wordt leuk", zegt Kevin De Bruyne, die de reistijd het liefst overbrugt door te slapen. Bekijk hier de foto's en een filmpje.

  Na enkele trainingsdagen in Londen is Chelsea vertrokken om zijn fans aan de andere kant van de wereld op te zoeken. De Chelsea-tour doet Thailand, Maleisië en Indonesië aan. Om daarna nog in de Verenigde Staten oefenduels te spelen.

  Kevin De Bruyne (foto) ziet de Azië-tour als een mooie kans om de groep hechter te maken. "Er zijn veel jonge spelers en door samen op te trekken, zullen we elkaar ook beter leren kennen."

  "Het wordt leuk, maar ook zwaar door de hitte en de luchtvochtigheid. Wat telt, is dat we ons zo goed mogelijk voorbereiden op het komende seizoen."