• home
 • video
 • pas verschenen

  Mertens heet Callejon welkom bij Napoli

  Callejon verlaat Spanje voor Italië.

  Dries Mertens heeft bij Napoli met José Callejon een nieuwe ploegmaat gekregen. De Italiaanse vicekampioen neemt de 26-jarige vleugelaanvaller over van Real Madrid.

  Callejon zat bij Real Madrid vaker op de bank dan hem lief was, al kreeg hij vorig seizoen wel nog in 30 competitiematchen speelminuten. Napoli zou, net als voor Mertens, zo'n 9 miljoen euro betaald hebben voor de Spaanse vleugelspits.

  Napoli-trainer Rafael Benitez beschikt zo over drie vleugelspitsen voor twee plaatsen, namelijk thuisspeler Lorenzo Insigne, Callejon en Mertens. Als de transfer van topschutter Edinson Cavani naar PSG rond geraakt, gaat Goran Pandev wellicht in de punt spelen.

  Mertens en co hebben vanochtend overigens een eerste keer getraind. Bekijk hieronder de tweet met bijhorende foto van onze landgenoot naast coach Benitez.