• home
 • video
 • pas verschenen

  Cavendish belt Veelers, maar zonder excuses

  Tom Veelers maakte gisteren kennis met het asfalt.

  Mark Cavendish heeft Tom Veelers gisteravond gebeld na de valpartij van de Nederlander na een contact met Cavendish. Maar excuses kwamen er (nog) niet.

  Er was al veel te doen rond de valpartij van Veelers, die al dan niet de schuld was van Cavendish. Veelers vindt van wel, net als Eddy Planckaert die gisteren te gast was in Vive le Vélo. Maar er zijn ook collega-renners die vinden dat Cavendish niet in de fout gaat.

  Schuld of niet, Cavendish belde gisteravond wel met Veelers om te informeren naar zijn gezondheidstoestand. "Hij vroeg me hoe het was", zegt Veelers aan de NOS. "Dat was wel netjes van hem. Maar hij zei me ook dat het volgens hem niet zijn fout was."

  De verontschuldigingen waar Veelers op had gehoopt, kwamen er (nog) niet. "En ik zal er pas een streep door trekken als dat wel gebeurt."