• home
 • video
 • pas verschenen

  Hesjedal: "Sorry Kennaugh, het was niet met opzet"

  Kennaugh kruipt na zijn val uit de struiken.

  Herinnert u zich nog de vreemde val van Peter Kennaugh zondag? De video hierboven kan uw geheugen anders wel opfrissen, maar vandaag heeft "de schuldige" zich gemeld: Ryder Hesjedal. Die verontschuldigde zich bij Kennaugh, die uit een ravijn moest kruipen.

  Peter Kennaugh is bij Sky een van de renners die Froome moeten bijstaan, maar zondag viel hij dus op bizarre wijze (even) weg. Hij kroop wat later wel op handen en voeten uit de struiken, maar voorin raakte hij niet meer.

  Op Twitter nam Ryder Hesjedal nu zijn verantwoordelijkheid op voor de val. "Sorry Peter, ik had enkel de ruimte die er was. Het was zeker niet vrijwillig, hopelijk voel je je goed", zei de Canadees van Garmin.