• home
 • video
 • pas verschenen

  Everton trekt oude bekende van Club Brugge aan

  Alcaraz gaat altijd een stapje hoger.

  Antolin Alcaraz doet aan zorgvuldige carrièreplanning, telkens een stapje hogerop. De verdediger uit Paraguay verlaat Wigan en verhuist naar Everton. Wigan plukte de 30-jarige Alcaraz destijds weg bij Club Brugge.

  Antolin Alcaraz was einde contract bij Wigan, waar hij drie jaar aan de slag was. Wigan had de verdediger in 2010 weggehaald bij Club Brugge (2007-2010).

  Nu volgt Alcaraz het spoor van zijn coach Roberto Martinez, die eerder al Wigan ruilde voor Everton. Martinez heeft de zware taak  David Moyes (nu coach van Manchester United) op te volgen in Goodison Park. Bij Everton spelen Rode Duivels Marouane Fellaini en Kevin Mirallas.

  Eerder van de week nam Everton ook al Arouna Kone over van Wigan. Wigan speelt Europees volgend seizoen, want het won de FA Cup. Maar de ploeg ziet sterkhouder na sterkhouder vertrekken.