• home
 • video
 • pas verschenen

  Goor naar Dessel: "Ik wou nog niet stoppen"

  Goor voetbalde anderhalf jaar voor Westerlo.

  Bart Goor breit nog een seizoen aan zijn carrière. Goor hangt het shirt van tweedeklasser Westerlo in zijn kast en trekt er eentje aan van reeks- en streekgenoot Dessel. "Ik woon vlakbij en mijn zonen voetballen bij de jeugd van Dessel."

  Voor de 40-jarige Goor is Dessel zijn achtste en mogelijk ook laatste club. Hij begon bij Geel en passeerde langs Genk, Anderlecht, Berlijn, Feyenoord, nog eens Anderlecht en Beerschot voor hij anderhalf jaar geleden bij Westerlo belandde.

  "Met Westerlo had ik geen contact meer na mijn laatste wedstrijd", zegt Goor in Gazet van Antwerpen. "Er werd blijkbaar beweerd dat ik te duur was, maar we hebben niet eens meer onderhandeld. Ik beleefde hoe dan ook een fijne tijd in het Kuipje."

  Kempenzoon Goor blijft dus in zijn geboortestreek. "Ik wou dolgraag nog een seizoen voetballen en Dessel biedt me die kans. Ik woon vlakbij en mijn twee zonen voetballen er bij de jeugd."

  "Maandag (vandaag, red) teken ik een contract voor één seizoen. Ik onderhield mijn conditie al op eigen houtje, zodat ik op dat vlak geen probleem verwacht. Ik voel me goed en ben heel blij met mijn nieuwe club. Dessel heeft ambitie en wil vooruit."

  Met welke persoonlijke ambitie begint hij aan het seizoen? "Heel simpel: ik hoop zoveel mogelijk te spelen en het zo goed mogelijk te doen voor de club. Op welke positie ik ingezet word, dat maakt niet zoveel uit."