• home
 • video
 • pas verschenen

  Onverzettelijke Kompany oogst lof op Facebook

  Voor ruim 60.000 mensen op Facebook is Vincent Kompany een held.

  Vincent Kompany speelde België-Servië uit met een gebroken neus, een barst in zijn oogkas en een hersenschudding. Zijn onverzettelijkheid leverde hem een fanpagina op Facebook op. Intussen zijn al meer dan 60.000 fans lid geworden van de pagina "Vincent Kompany is een HELD".

  Vincent Kompany blesseerde zich in de eerste helft na een botsing met de Servische doelman. Ondanks zijn flink toegetakelde gezicht ging hij voorop in de strijd en speelde hij de wedstrijd, die de Rode Duivels met 2-1 wonnen, gewoon uit.

  Op de sociale netwerksite werd prompt een pagina opgericht om het doorzettingsvermogen van de Belgische kapitein te loven. Twee dagen na de wedstrijd telt de pagina al ruim 60.000 leden.