• home
 • video
 • pas verschenen

  Odoi: "Met Peter Maes zou ik graag samenwerken"

  Odoi vindt een transfer de beste oplossing.

  De transfer van Denis Odoi naar Lokeren is nog niet in kannen en kruiken, maar de rechtsback van Anderlecht heeft wel oren naar een verhuizing richting Daknam. Dat vertelt hij in een gesprek met een journalist van La Dernière Heure.

  "Ik heb nog niet met Lokeren gesproken en ben nu met vakantie in Indonesië. Het is wachten op een seintje van mijn manager zodra ik weer in België ben", zegt Odoi.

  "Trainer Peter Maes wil me in elk geval al langer in zijn team, al van mijn periode bij Sint-Truiden. Met hem zou ik dan ook graag eens samenwerken."

  Odoi is alvast bereid andere lucht op te snuiven. Na zijn opgemerkte passage bij STVV versierde hij een transfer naar Anderlecht, maar daar kon hij zich niet in het basisteam knokken.

  "Niemand in Anderlecht heeft me gezegd dat ik weg moet, maar aangezien er niet veel zal veranderen aan mijn situatie lijkt dat wel de beste oplossing. Ik heb geen tijd meer te verliezen."

  "Ondanks alles heb ik mooie momenten beleefd in Anderlecht. In het begin van het seizoen stond ik in de basis en ik gaf zes assists in één seizoen. Welke verdediger kan zo'n statistiek voorleggen?"