• home
 • video
 • pas verschenen

  Djokovic: "Ik ken vooral Kompany en Hazard"

  Novak Djokovic kan zelf ook behoorlijk goed overweg met een voetbal.

  Tennisvedette Novak Djokovic supportert vanavond voor Servië. "Maar het wordt ongelooflijk zwaar tegen de Belgen. Zij hebben heel wat topspelers."

  Novak Djokovic is misschien wel de bekendste sporter uit Servië. Hij speelt niet alleen uitstekend tennis, maar kan ook aardig op een balletje trappen. Hij is dan ook supporter nummer 1 van de Servische nationale ploeg.

  "Ik hoop dat ik mijn halve finale op Roland Garros kan winnen tegen Rafael Nadal en zo de Servische ploeg geluk kan brengen. Ik kruis mijn vingers, want de match tegen België is onze laatste kans", zegt de nummer 1 van de wereld in het tennis.

  "Maar het wordt ongelooflijk zwaar. België is duidelijk de beste ploeg in de groep, samen met Kroatië. België heeft heel wat topspelers. Ik ken vooral Hazard en Kompany. Het is een jong team, dat goed ineenzit. Maar goed, je kunt ook winnen met je hart."