• home
 • video
 • pas verschenen

  Jan Wuytens: "Club ligt in poleposition"

  Jan Wuytens speelde in de nationale jeugdelftallen.

  Jan Wuytens, na vier seizoenen einde contract bij Utrecht, zoekt nieuwe oorden op. AZ en Twente zijn geïnteresseerd, maar Club Brugge lijkt zijn voorkeur te genieten.

  Wuytens trok al op erg jonge leeftijd naar Nederland, maar ziet een terugkeer naar België wel zitten. "Ik heb meerdere opties, maar de interesse van Club Brugge is het meest verregaand", zegt de linksvoetige centrale verdediger van 27 jaar in Het Belang van Limburg.

  "Ik legde er al de noodzakelijke tests af en bracht die tot een goed einde. De contractbesprekingen gaan nu gauw van start."

  "Club ligt voorlopig in poleposition, maar ik sluit niet uit dat het alsnog een andere club wordt. Eind deze week wil ik graag beslissen." Jan Wuytens is de neef van de broers Stijn en Dries Wuytens, die het voorbije seizoen allebei bij Beerschot voetbalden.