• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Ronaldo wist alles beter"

  Mourinho: "Ronaldo verdroeg op het einde geen kritiek meer."

  José Mourinho deelt tijdens zijn aftocht bij Real Madrid hier en daar nog wat steekjes uit. Ook sterspeler Cristiano Ronaldo krijgt een veeg uit de pan.

  Dat het de laatste maanden geen koek en ei meer was tussen José Mourinho en de spelers van Real Madrid was een publiek geheim. In een talkshow kon Mourinho het niet nalaten om na te trappen naar Cristiano Ronaldo.

  "We hebben een fantastische situatie gecreëerd voor Cristiano, zodat hij zijn enorme potentieel aan doelpunten kon benutten", begint de nieuwe coach van Chelsea nog positief. "Hij speelde drie geweldige seizoenen onder mij, maar op het einde verdroeg hij geen kritiek meer."

  "Als coach wil je spelers beter maken, maar dan moet die speler wel aanvaarden dat hij niet alles beter weet. Dat deed Ronaldo niet."