• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James schudt Beckham de hand na applauswissel

  Beckham lijkt onder de indruk van James.

  In de NBA heeft Miami de klus geklaard tegen Indiana. Het won de finale van het Oosten en speelt voor het derde jaar op rij de grote finale, waarin het San Antonio treft. David Beckham, pas gestopt met voetballen, genoot van de show van grootmeester James.

  In de NBA zijn sterren graag geziene gasten. Van acteurs tot zangeressen, iedereen met glitter en glamour is meer dan welkom. Afgelopen nacht mocht David Beckham plaatsnemen naast het parket van de Heat.

  Miami speelde tegen Indiana een zevende en beslissende wedstrijd in de finale van het Oosten. De Heat won. Op het einde van het duel kreeg LeBron James een applauswissel. Hij liep naar Beckham toe en schudde hem de hand.

  Op de foto (bovenaan) en de video onderaan (na 2 minuten) is te zien hoe Beckham onder de indruk is. De Engelse ex-voetballer onderhandelt in de VS over de overname van een Major League Soccer-club.