• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-trainer van Moeskroen wordt Valencia-coach

  Djukic was in 2009 even coach van Moeskroen.

  Miroslav Djukic is de nieuwe trainer van Valencia. De Serviër, ex-speler van de club en in 2009 even trainer van Moeskroen, is de opvolger van Ernesto Valverde.

  Valverde stapte afgelopen weekend na één seizoen op en riep de onstabiliteit van de club in als reden voor zijn vertrek.

  De 47-jarige Djukic was de afgelopen twee seizoenen coach van Valladolid, dat het seizoen als 14e afsloot. "Er is hier een goede ploeg en we kunnen grote doelstellingen behalen. Het is voor mij een droom om hier terug te komen", zegt de Serviër.

  Djukic was van 1997 tot 2003 speler van Valencia en speelde met de club twee Champions League-finales. In 2000 verloor Valencia met 3-0 van Real Madrid, een jaar later was Bayern München sterker in de penaltyreeks.