• home
 • video
 • pas verschenen

  Casillas: "Ik ben niet boos op Mourinho"

  Casillas op de bank van Real Madrid.

  José Mourinho heeft Real Madrid verlaten en gaat bij Chelsea aan de slag. Iker Casillas, die onder Mourinho zijn basisplaats verloor, is niet rancuneus. "Ik wens hem het allerbeste."

  Iker Casillas (31) is een heilige bij Real Madrid en de Spaanse nationale ploeg. De voetbalwereld stopte even met draaien, toen José Mourinho het in januari aandurfde Casillas op de bank te zetten. De doelman kwam niet meer in de ploeg dit seizoen.

  "Ik ben niet boos op Mourinho", zo reageert Casillas op het vertrek van de Portugese coach naar Chelsea. "Hij heeft mij nooit onheus behandeld of zo. Mourinho heeft sportieve beslissingen genomen en ik heb niets persoonlijks tegen hem."

  "Helaas hebben we met Real onze doelstellingen niet bereikt: noch in Spanje, noch in de Champions League. Maar Mourinho heeft alles gegeven voor Real. Ik wens hem het allerbeste bij Chelsea."

  Casillas maakt zich op voor de Confederatiebeker met Spanje. Bondscoach Vicente Del Bosque nam hem op in de selectie, ondanks zijn gebrek aan matchritme. De Confederatiebeker begint half juni en vindt plaats in Brazilië.