• home
 • video
 • pas verschenen

  Berlusconi luistert naar Milan-supporters: Allegri blijft

  Allegri mag aan zijn vierde seizoen beginnen in San Siro.

  Massimo Allegri is ook volgend seizoen coach van Milan. Dat heeft voorzitter Silvio Berlusconi bevestigd na een "open, maar eerlijk" gesprek met Allegri. De Milan-supporters hadden de voorbije weken hun steun aan Allegri duidelijk gemaakt.

  Massimo Allegri is sinds 2010 Milan-coach. In zijn eerste seizoen leidde hij de club van Silvio Berlusconi meteen naar de titel. Daarna volgde een tweede plaats en dit seizoen eindigde Milan derde.

  Allegri zag afgelopen zomer heel wat sterkhouders vertrekken en moest een nieuwe ploeg bouwen. De Milan-fans vonden dat hij dat uitstekend had gedaan, ondanks een moeilijke start. De voorbije weken maakten ze dat duidelijk in San Siro.

  Berlusconi luisterde naar de fans en bevestigde zijn vertrouwen in Allegri. "We hadden een open en eerlijk gesprek over het voorbije seizoen en de toekomst", zegt Berlusconi.

  "We hebben enkele dingen uitgeklaard, onder meer hoe Milan zou moeten spelen en de spelers die we daarvoor nodig hebben. Tussen Milan en Allegri was er altijd respect en vertrouwen. Die relatie wordt niet stopgezet."