• home
 • video
 • pas verschenen

  Al 1.000 abonnementen voor Wilrijk-Beerschot

  De supporters van Beerschot zakken volgend seizoen naar Wilrijk af.

  De naamsverandering van eersteprovincialer KFCO Wilrijk legt de club geen windeieren. De Beerschot-supporters vragen massaal abonnementen aan voor de thuiswedstrijden van hun nieuwe club KFCO Wilrijk-Beerschot.

  Het bestuur van KFCO Wilrijk heeft zondag tekst en uitleg gegeven bij de naamsverandering. De club zag de voorbije jaren de opkomst voor de thuiswedstrijden steeds afnemen.

  "Vorig seizoen zaten we aan een gemiddelde van 60 betalende supporters. Dat is niet om over naar huis te schrijven", zegt ondervoorzitter Marc Bartholomeeusen.

  "Nu hopen we meer supporters én sponsors aan te trekken. Samen hopen we een groot geheel te vormen. Sportief hebben we nog steeds de ambitie om door te groeien naar derde klasse."

  Het supporterscollectief van Beerschot roept de fans op om massaal abonnementen te kopen. 1.000 supporters zullen de nieuwe club alvast steunen.

  "De verankering met Wilrijk blijft wel", verzekert Bartholomeeusen. "Slechts bij meer dan 2.000 supporters zouden we naar het Kiel kunnen uitwijken."