• home
 • video
 • pas verschenen

  Bayern is weer thuis, maar feest nog niet

  Bayern is discreet bij zijn thuiskomst.

  Bij Bayern houdt coach Jupp Heynckes de teugels strak in handen. Na de overwinning in de CL was van een volksfeest in München geen sprake. De trainer heeft volgend seizoen overigens nog zin in een avontuur bij Real.

  De spelers van Bayern vierden zaterdagavond een feestje in hun hotel in Londen, maar meer niet. Zondag vloog de ploeg terug naar München. Het vliegtuig landde op een discrete plaats op de luchthaven van München.

  Kapitein Lahm: "We willen de Duitse beker nog." Bayern speelt volgende week zaterdag de finale tegen Stuttgart.

  Zaterdagavond werd de 2-1-overwinning tegen Dortmund in de CL-finale wél gevierd door zo'n 150.000 fans in de straten van München.

  Dortmund werd zondag in zijn stadion getroost door zo'n 15.000 fans. "We zijn echt heel zwaar ontgoocheld dat we hier zonder beker staan", zei aanvoerder Sebastian Kehl.

  Heynckes heeft zin in Real

  Intussen heeft coach Jupp Heynckes via zijn manager laten weten dat hij een job bij Real Madrid wel ziet zitten. Bij Bayern laat Heynckes volgend seizoen het roer over aan Pep Guardiola.

  Heynckes was al eens aan de slag bij Real. In het seizoen 1997-1998 werd hij pas vierde in de competitie, maar in zijn laatste wedstrijd won hij wél de finale van de Champions League tegen Juventus.