• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanden Borre loopt 20 km van Brussel voor goede doel

  Vanden Borre en Kouyaté samen met de leden van Tous à bord

  0 / 0

  Vanden Borre en Kouyaté samen met de leden van Tous à bord

  Anderlecht-speler Anthony Vanden Borre staat op zondag 26 mei aan de start van de 20 km van Brussel. Daar vertrekt hij samen met enkele mindervaliden als steun voor hun project. Vanden Borre: "Ondanks je handicap de kracht vinden om vooruit te gaan, dat is volgens mij het recept om grote dingen te realiseren in het leven."

  Anthony Vanden Borre en de mindervaliden die deelnemen dankzij het project 'Tous à bord' lopen 2 kilometer van de volledige afstand. 

  Vanden Borre: "Ik leerde het project "Tous à bord" kennen samen met enkele ploeggenoten van Anderlecht. Vooral de leden van het project hebben me onmiddellijk geraakt. Hun waarden en hun vechtlust hielden me als het ware een spiegel voor."

  "Ondanks je handicap toch de kracht vinden om vooruit te gaan, dat is volgens mij het recept om grote dingen in het leven te realiseren."

  "Het project biedt ook een tweede kans aan jongeren die een moeilijk levenspad bewandeld hebben. Ik heb zelf veel vrienden die in de marge van de maatschappij leefden. Ik weet dus wat het is."

  "Ikzelf krijg op dit moment ook een nieuwe kans om mijn carrière opnieuw te lanceren. Als je kunt nemen, moet je ook weten hoe je moet geven."