• home
 • video
 • pas verschenen

  Rio Ferdinand doet er nog een jaar bij

  Rio Ferdinand wil meewerken aan het nieuwe tijdperk bij Manchester United.

  Rio Ferdinand heeft zijn contract bij Manchester United met één jaar verlengd. "Ik ben blij dat mijn avontuur verder gaat", zegt de verdediger die al twaalf jaar bij United speelt.

  David Moyes, die Ferguson als United-coach opvolgt, is ook blij: "Hij heeft een van zijn beste seizoenen achter de rug en ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken. Hij is ook heel belangrijk voor de sfeer in de kleedkamer", vertelt Moyes.

  Ferdinand, die al 432 keer speelde voor Man.United, maakte onlangs een definitief einde aan zijn carrière als Engels international om zich te kunnen concentreren op Manchester United. De 34-jarige Ferdinand maakte onlangs de beslissende goal in de laatste thuismatch van Ferguson.