• home
 • video
 • pas verschenen

  Voetbalmagazine: "Zulte Waregem naar het Kiel"

  Spelen De fauw en co straks op het Kiel?

  Volgens Sport/Voetbalmagazine bereidt Zulte Waregem een verhuizing voor naar Antwerpen. De jeugd van de vicekampioen zou in Waregem blijven, maar het eerste elftal zou naar Het Kiel verhuizen. Patrick Decuyper, CEO van Zulte Waregem, reageerde kort: "Ik beloof onze fans dat er volgend seizoen gevoetbald wordt in het Regenboogstadion."

  Decuyper verklaarde de voorbije dagen dat zijn club aan haar plafond zit en liet al een ballonnetje op over een fusie met gouwgenoot Kortrijk, omdat de clubs toch in dezelfde vijver vissen.

  Maar Sport/Voetbalmagazine ziet Zulte Waregem dus verder uitwijken en verwacht dat de zaak deze week rond raakt. Het Kiel is vrij door het faillissement van Beerschot.

  "Voetbal in Regenboogstadion"

  CEO Patrick Decuyper van Zulte Waregem heeft kort gereageerd op de heisa rond "de berichten" over een verhuizing van zijn club naar Het Kiel.

  Hij belooft de fans dat er "gevoetbald" zal worden in Waregem, maar haalt uit naar de stad.

  “De club is zeer ongelukkig met de houding van de eigenaar van het Regenboogstadion, stad Waregem, dat ondanks veel beloften de laatste vijf jaar nog niet veel omgezet heeft in daden."

  "Dan denk ik aan het stadiondossier, het oefencomplex en de erbarmelijke staat van de oefenvelden."

  "Ik kan onze supporters alvast beloven dat er volgend seizoen in het Regenboogstadion gevoetbald zal worden", besluit Decuyper in zijn persbericht.