• home
 • video
 • pas verschenen

  Götze moet afhaken voor de CL-finale

  Götze viel uit in de return van de halve finale op Real Madrid.

  Mario Götze moet afhaken voor de Champions League-finale van zaterdag tussen Dortmund en Bayern München. De 20-jarige middenvelder van Dortmund stond sinds de halve finale tegen Real Madrid aan de kant met een hamstringblessure en raakt niet fit.

  De medische staf van Dortmund probeerde Götze nog klaar te stomen voor zaterdag, maar gisteren moest hij zijn eerste groepstraining in weken vroeger staken.

  "Ik heb de laatste weken hard gewerkt, maar ik zal het team jammer genoeg niet kunnen helpen", zegt Götze, die zijn laatste wedstrijd voor Dortmund zou spelen. Volgend seizoen speelt hij voor tegenstander Bayern München, dat 37 miljoen euro op tafel legde voor hem.