Ga naar de inhoud

"Zijn zeer geïnteresseerd in Thorgan Hazard"

 di 21 mei 2013 08:11
Draagt Thorgan Hazard volgend seizoen een paars-wit truitje?
Voetbalt Thorgan Hazard volgend seizoen voor Anderlecht? Zijn naam wordt uitdrukkelijk genoemd bij de landskampioen. Zondag feestte Hazard al mee in discotheek Carré.

Het seizoen van Thorgan Hazard, de jonge broer van Eden, bij Zulte Waregem is niet onopgemerkt voorbijgegaan.

Is de 20-jarige middenvelder een speler voor Anderlecht? "Vind ik wel", antwoordt coach John van den Brom in Extra Time. "We zijn zeer geïnteresseerd."

Zondag ontving Anderlecht de familie Hazard al met de nodige egards in het Astridpark. 's Nachts trok de jonge speler naar de afterparty in discotheek Carré, waar de spelers van Anderlecht een peperdure magnumfles champagne kraakten.

Thorgan Hazard ligt onder contract bij Chelsea. Zulte Waregem huurde hem het afgelopen seizoen van de Engelse topclub.

"Biglia vertrekt, Mbokani nog niet"

Heel wat sterkhouders staan op het punt om Anderlecht te verlaten. Coach John van den Brom overliep de lijst in Extra Time:

  • Lucas Biglia (naar Lazio?): "Ik weet niet waar hij heen gaat, maar hij vertrekt. Dat staat vast."
  • Milan Jovanovic: "Dat weet ik niet. De club heeft hem een nieuw contract beloofd. We zullen zien."
  • Dieumerci Mbokani (naar West Bromwich, Kiev of Fiorentina?): "Ik begrijp zijn wens om in Engeland te spelen, maar hij is nog niet weg."
  • Cheikhou Kouyaté: "Zelfde verhaal als Mbokani. Hij wil graag naar Engeland, maar is nog niet vertrokken. Volgens mij kan hij het wel maken in de Premier League."
  • Silvio Proto (naar Italië?): "Hij heeft een fantastisch seizoen gespeeld. Silvio heeft veel punten gepakt voor ons. Ik kan begrijpen dat hij Italië opzoekt, waar zijn roots liggen."