• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku: "Mijn carrière is opnieuw gelanceerd"

  Lukaku verlaat West Brom met een knalprestatie.

  Romelu Lukaku heeft met een hattrick tegen Manchester United in stijl West Brom uitgezwaaid. De Chelsea-huurling brak met 17 Premier League-goals ook het clubrecord van Peter Odemwingie.

  Op de WBA-site neemt hij afscheid. "Ik wil de fans bedanken voor de steun die ik kreeg."

  "Ik voelde me hier bij mijn aankomst meteen thuis, alsof ik terug in Brussel was. Ik heb hier veel plezier beleefd en hoop dat de fans ook aan mij veel plezier beleefd hebben."

  Romelu Lukaku is pas de derde speler in de geschiedenis die een hattrick tegen United kon maken. "Het was, samen met mijn eerste titel bij Anderlecht, het mooiste moment uit mijn loopbaan", zei hij.

  "Ik zat in de eerste helft op de bank, maar voelde al dat we tot grootse dingen in staat waren. En het lukte, West Brom zit helemaal in mijn hart, hier is mijn carrière opnieuw gelanceerd."

  "Rode Duivels en Chelsea-oefenkamp"

  Lukaku voelt zich weer helemaal terug. "Na vorig jaar bij Chelsea twijfelden vele mensen aan mijn kwaliteiten. Maar ik bleef in mezelf geloven en hard werken. Maar met de hulp van deze club en de fans kon ik eigenlijk niet mislukken."

  "Nu ga ik naar de nationale ploeg en is er tijd voor vakantie. Daarna ga ik er opnieuw vol tegenaan. In de aanloop naar het nieuwe seizoen keer ik terug naar het Chelsea-oefenkamp en daarna zien we wel weer."