• home
 • video
 • pas verschenen

  Suarez: "Ik ga scoren tegen Racing Genk"

  "Na Standard stapte ik met een goed gevoel van het veld."

  Anderlecht moet nog alles op alles zetten als het de titel wil binnenhalen. "Ik geloof echt in een goeie afloop", zegt Matias Suarez, die helemaal terug lijkt.

  Na tien maanden vol blessureleed en transferperikelen staat Matias Suarez opnieuw op het veld voor Anderlecht. En Suarez zet week na week betere prestaties neer.

  "In die tien maanden ben ik het gevoel een beetje verloren", zegt de Argentijn in Het Nieuwsblad. "Vorig seizoen ging bijna elke bal die ik aanraakte binnen. Nu twijfel ik nog iets te lang in de box."

  "Maar ik voel dat alles aan het terugkeren is. Ook mijn snelheid met de bal aan de voet."

  "Er zijn nog drie wedstrijden. Ik ga dit weekend scoren tegen Genk. Eén doelpunt kan mij helemaal bevrijden. Na Standard stapte ik echt al met een goed gevoel van het veld. Mijn afgekeurde goal daar was trouwens geen buitenspel."

  "Een eventuele titel zal ook aanvoelen als de mijne, ondanks mijn blessure. Ik voelde mij in die tien maanden ook een Anderlecht-speler en in Play-off I speel ik mijn rol. Het duel tegen Genk wordt cruciaal. Ik geloof echt in een goeie afloop."