• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanaudenaerde: "We zullen alles geven"

  Gunther Vanaudenaerde speelt sinds dit seizoen voor OHL.

  In de heenwedstrijd van de finale in Play-off II ontvangt OHL om 18u AA Gent. OHL-verdediger Gunter Vanaudenaerde verwacht een moeilijke wedstrijd. "Gent is intrinsiek de betere", zegt hij op de clubwebsite.

  De wedstrijd tussen OHL en AA Gent wordt een confrontatie tussen de respectievelijke nummers tien en twaalf uit de reguliere competitie. "Als je ziet hoeveel kwaliteit Gent in de ploeg heeft, dan kan je zeker over een klasseverschil spreken", zegt Vanaudenaerde.

  "Qua stadion, budget en omkadering is Gent eigenlijk geen kandidaat voor Play-off II, maar eerder voor Play-off I. Alleen visten ze dit jaar achter het net."

  "Het worden sowieso twee mooie wedstrijden, waarin we ons nog eens volledig zullen geven. Voor de play-offs was ons doel om onze poule te winnen. Ik ben blij dat we daarin geslaagd zijn. Het is nu aan ons om te tonen dat we nog gretig zijn."