• home
 • video
 • pas verschenen

  Ojo: "Maagontsteking door de stress op Beerschot"

  Ojo: "Ik zou nog graag iets van mijn geld zien."

  Funso Ojo heeft lang niet willen praten over de malaise en ondergang van Beerschot, maar voor een interview met Gazet van Antwerpen is hij toch overstag gegaan. Hij ontziet de club noch zijn intussen ex-trainer in zijn evaluatie van het hopeloos mislukte seizoen.

  "Van alle mooie praatjes van voor het seizoen is niks in huis gekomen", zegt Ojo. "De laatste maanden waren gewoon heel moeilijk. Ik had drie problemen: we werden niet betaald, de ploeg draaide niet en de trainer werkte me tegen."

  "Ik heb daar erg van afgezien en liep door de stress rond met een maagontsteking. Voor het geld dat ik nog moet krijgen, moeten gewone mensen vijf of zes jaar werken. Ik zou daar dus nog graag iets van zien."

  Ojo begon goed aan het seizoen, maar deemsterde na een tijdje weg. Jacky Mathijssen moet het daarbij bekopen. "Voor mij was het seizoen eigenlijk al afgelopen toen Mathijssen kwam."

  "Ik had vanaf dag 1 het gevoel dat hij mij tegenwerkte. Er waren dagen waarop hij iedereen een hand gaf, behalve mij. Hij
  deed er alles aan om mij af te breken en zwart te maken. Dat lukte nog ook."

  "Ik ben totaal niet de moeilijke jongen die iedereen denkt dat ik ben. Ik ben een gevoelsmens. Van dit seizoen wil ik vooral mijn eerste goeie maanden onthouden. Daarna was de sfeer er niet meer."